1 jaar na vondst lijk in Herent: politie lanceert nieuw opsporingsbericht in onderzoek naar identiteit slachtoffer

1 jaar na vondst lijk in Herent: politie lanceert nieuw opsporingsbericht in onderzoek naar identiteit slachtoffer

1 jaar na vondst lijk in Herent: politie lanceert nieuw opsporingsbericht in onderzoek naar identiteit slachtoffer

De politie heeft een opsporingsbericht verspreid in de hoop meer te weten te komen over een lijk aan de Mechelsesteenweg in Herent. Op 5 oktober vorig jaar vindt een landbouwer rond half zeven 's ochtends het lichaam van een onbekende man in zijn maïsveld langs de Mechelsesteenweg in Herent. Het lichaam zou er op dat moment vermoedelijk al een week tot zelfs een half jaar liggen. Uit die lijkschouwing blijkt dat er geen kwaad opzet in het spel is. Maar de identiteit van de man is tot op de dag van vandaag nog niet achterhaald. Het parket van Leuven stuurt vandaag een opsporingsbericht uit omdat alle pistes in het dossier al onderzocht zijn, maar nog niets opleverden. De man was ongeveer een meter 70 groot en woog 66 kilogram. Hij had kort zwart geschoren haar en opvallend veel lichaamsbeharing. Hij had twee littekens. Eén ter hoogte van de onderbuik en een net boven de achterkant van de linkse knie. Hij droeg een lichtblauwe T-shirt en wit onderhemd, een lange zwarte sportbroek met witte lijnen en fietsschoenen van het merk Shimano. Wie weet wie de man is, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0.

Gerelateerd nieuws

  • Bart Swings haalt wereldtitel op puntenkoers in Italië, landgenoot Jason Suttels eindigt als tweede: "Mogen trots zijn dat niveau in ons land zo hoog is"

    Bart Swings haalt wereldtitel op puntenkoers in Italië, landgenoot Jason Suttels eindigt als tweede: "Mogen trots zijn dat niveau in ons land zo hoog is"

  • Begrafenissen Pues biedt hoofdtelefoon aan voor slechthorenden tijdens uitvaart

    Begrafenissen Pues biedt hoofdtelefoon aan voor slechthorenden tijdens uitvaart

  • Bart Swings pakt nieuwe wereldtitel skeeleren, Jason Suttels knalt naar zilver

    Bart Swings pakt nieuwe wereldtitel skeeleren, Jason Suttels knalt naar zilver

  • Autodieven slaan al 13 keer toe in Herent: "Ze gaan iedere keer op dezelfde manier te werk"

    Autodieven slaan al 13 keer toe in Herent: "Ze gaan iedere keer op dezelfde manier te werk"

  • Polsstokspringster Elien Vekemans uit Herent in bloedvorm na maandenlang blessureleed: "Toewerken naar Olympische Spelen over vier jaar"

    Polsstokspringster Elien Vekemans uit Herent in bloedvorm na maandenlang blessureleed: "Toewerken naar Olympische Spelen over vier jaar"