51 klokken van Vredesbeiaard in Aarschot komen toe

51 klokken van Vredesbeiaard in Aarschot komen toe

51 klokken van Vredesbeiaard in Aarschot komen toe

De klokken van de Vredesbeiaard in Aarschot zijn toegekomen. Om 3 uur vanmiddag bracht de stadsdienst van Aarschot alle 51 klokken naar de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Maandag worden ze in de toren gehesen en op 11 november, met Wapenstilstand, zal de vredesbeiaard voor de eerste keer te horen zijn. Maar vanmiddag mochten de inwoners de klokken al bewonderen en dat was liefde op het eerste gezicht.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • Wereldkampioen zijspancross Glenn Janssens (26) blikt terug op wereldtitel, maar neemt ingrijpende beslissing over toekomst: "Ik stop"

    Wereldkampioen zijspancross Glenn Janssens (26) blikt terug op wereldtitel, maar neemt ingrijpende beslissing over toekomst: "Ik stop"

  • Vanaf volgende week: lijsttrekkersdebatten uit Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en provincie Vlaams-Brabant, telkens om 20 u.

    Vanaf volgende week: lijsttrekkersdebatten uit Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en provincie Vlaams-Brabant, telkens om 20 u.

  • Oudste speelgoedwinkel van het land Ingelberts in Aarschot krijgt unieke puzzel: "Leuk cadeau van onze speelgoedfabrikant"

    Oudste speelgoedwinkel van het land Ingelberts in Aarschot krijgt unieke puzzel: "Leuk cadeau van onze speelgoedfabrikant"

  • Vanaf volgende week: 5 debatten met lijsttrekkers voor Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en Vlaams-Brabant

    Vanaf volgende week: 5 debatten met lijsttrekkers voor Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en Vlaams-Brabant

  • 3 bekende Aarschottenaars slaan handen in elkaar voor muziekclip

    3 bekende Aarschottenaars slaan handen in elkaar voor muziekclip