Beroep aangetekend tegen komst van McDonald's langs Leuvensesteenweg in Tielt-Winge

Beroep aangetekend tegen komst van McDonald's langs Leuvensesteenweg in Tielt-Winge

Beroep aangetekend tegen komst van McDonald's langs Leuvensesteenweg in Tielt-Winge

Er is op dit moment al zeker één bezwaarschrift ingediend tegen de komst van een McDonalds langs de Leuvensesteenweg in Tielt-Winge. Bijna een maand geleden gaf het schepencollege nochtans groen licht voor de komst van een gloednieuw restaurant van de hamburgerketen, dat in de loop van volgend jaar zou moeten openen. Naast het restaurant is er ook plaats voor een drive-in en een parking van net geen 50 plaatsen. Het is de toegang tot de McDonald's die nu op bezwaar stuit, want mogelijk is er een onteigening nodig voor een afslagstrook richting hamburgertent. De termijn om beroep aan te tekenen tegen de komst van de McDonald's loopt nog tot en met volgende week zaterdag. Nadien is het aan de provincie om te oordelen over de bezwaarschriften en al dan niet een vergunning uit te reiken.

Gerelateerd nieuws

  • 16 nachtkastjes uit Kringloopwinkel krijgen make-over: "Ofwel opnieuw een soort kastje, maar even goed iets helemaal anders"

    16 nachtkastjes uit Kringloopwinkel krijgen make-over: "Ofwel opnieuw een soort kastje, maar even goed iets helemaal anders"

  • Werken aan uitbreiding sportpark Tielt-Winge gestart: "Hopen in loop van volgend jaar klaar te zijn"

    Werken aan uitbreiding sportpark Tielt-Winge gestart: "Hopen in loop van volgend jaar klaar te zijn"

  • De Lijn gaat grote werken aan stelplaats Tielt-Winge uitvoeren: "Belangrijk als steden in Oost-Brabant elektrische bussen willen"

    De Lijn gaat grote werken aan stelplaats Tielt-Winge uitvoeren: "Belangrijk als steden in Oost-Brabant elektrische bussen willen"

  • Parkeerplaatsen Gouden Kruispunt krijgen opnieuw verlichting

    Parkeerplaatsen Gouden Kruispunt krijgen opnieuw verlichting

  • Verloren gewaand schilderij teruggegeven aan kerkgemeenschap in Tielt-Winge

    Verloren gewaand schilderij teruggegeven aan kerkgemeenschap in Tielt-Winge