Bert en Stienes Longin winnen voorlaatste manche van Belcar Endurance Championship in Frankrijk

Bert en Stienes Longin winnen voorlaatste manche van Belcar Endurance Championship in Frankrijk

Bert en Stienes Longin winnen voorlaatste manche van Belcar Endurance Championship in Frankrijk

Bert en Stienes Longin uit Leuven hebben ondanks vier lekke banden de voorlaatste manche van het Belcar Endurance Championship gewonnen. In het Franse Anneau du Rhin konden ze samen met Peter Guelinckx in het laatste wedstrijduur de leidersplaats veroveren. Dankzij hun overwinning maken ze enkele punten goed op de leider, het Belgium Racing Team. De kloof bedraagt nu 34 punten in de algemene rangschikking en 19,5 punten in de GTA-klasse. De laatste manche van het Belcar-seizoen vind op 12 en 13 oktober plaats in Zolder.

Gerelateerd nieuws

  • Antisliplaag op bruggen van Lijnloperspad in Wilsele vernieuwd

    Antisliplaag op bruggen van Lijnloperspad in Wilsele vernieuwd

  • Paus Franciscus schrapt audiënties wegens ziekte: voorbereidingen van bezoek aan ons land gaan door

    Paus Franciscus schrapt audiƫnties wegens ziekte: voorbereidingen van bezoek aan ons land gaan door

  • OH Leuven speelt al voor vijfde keer dit seizoen gelijk, nu tegen Kortrijk (1-1): "We moesten winnen, dus nu is het frustratie"

    OH Leuven speelt al voor vijfde keer dit seizoen gelijk, nu tegen Kortrijk (1-1): "We moesten winnen, dus nu is het frustratie"

  • 50 koren verzamelen op 22 verschillende locaties tijdens Leuven beKOORt: "We willen een grote vorm van verbinding bereiken"

    50 koren verzamelen op 22 verschillende locaties tijdens Leuven beKOORt: "We willen een grote vorm van verbinding bereiken"

  • Opnieuw protest om geen huizen te zetten op Parkveld in Heverlee: "Wij verwachten andere oplossingen van de stad voor woonproblematiek"

    Opnieuw protest om geen huizen te zetten op Parkveld in Heverlee: "Wij verwachten andere oplossingen van de stad voor woonproblematiek"