Bijna de helft van gecontroleerde bestuurders reed met gsm in de hand in Leuven

Bijna de helft van gecontroleerde bestuurders reed met gsm in de hand in Leuven

Bijna de helft van gecontroleerde bestuurders reed met gsm in de hand in Leuven

In Leuven heeft de politie 11 bestuurders betrapt die hun gsm tijdens het rijden vasthielden. In totaal controleerden ze gisterennamiddag 26 automobilisten op de Diestsevest en de Aarschotsesteenweg. Eén van de bestuurders die tijdens het rijden aan het bellen was, had ook teveel gedronken. Haar rijbewijs werd meteen voor 15 dagen ingetrokken. Verder legde nog iemand een vervallen keuringsbewijs voor, en reed er iemand rond met een slecht vastgemaakte lading. Dat bellen achter het stuur nog steeds een probleem is, is zeker. Ook dinsdag betrapte de Leuvense politie al zes bestuurders met hun gsm in de hand.

Gerelateerd nieuws

  • Van geen politieke ervaring naar schepen, Durf-schepenen Beelen en Sabo blikken vooruit: "We staan er niet alleen voor"

    Van geen politieke ervaring naar schepen, Durf-schepenen Beelen en Sabo blikken vooruit: "We staan er niet alleen voor"

  • Jonathan Holslag (Durf) vormt "Feniks-coalitie" met Tienen Anders en N-VAplus: "Inzake netheid in het voorjaar al verandering"

    Jonathan Holslag (Durf) vormt "Feniks-coalitie" met Tienen Anders en N-VAplus: "Inzake netheid in het voorjaar al verandering"

  • Nele Daenen (Tienen Anders) nieuwe eerste schepen in Tienen: "Meerderheid met enkel Durf was nipt, ook met N-VA zitten we op een lijn"

    Nele Daenen (Tienen Anders) nieuwe eerste schepen in Tienen: "Meerderheid met enkel Durf was nipt, ook met N-VA zitten we op een lijn"

  • Niet kopvrouw Tombeur maar wel Huts wordt schepen voor N-VAplus in Tienen: "Ook nagedacht over oppositie"

    Niet kopvrouw Tombeur maar wel Huts wordt schepen voor N-VAplus in Tienen: "Ook nagedacht over oppositie"

  • Mohamed Ridouani (Vooruit) zet gesprekken verder met cd&v én Groen, N-VA valt af

    Mohamed Ridouani (Vooruit) zet gesprekken verder met cd&v én Groen, N-VA valt af