Chiro Holsbeek-Dorp zoekt ex-leiding voor 75ste verjaardag en reüniefeest

Chiro Holsbeek-Dorp zoekt ex-leiding voor 75ste verjaardag en reüniefeest

Chiro Holsbeek-Dorp zoekt ex-leiding voor 75ste verjaardag en reüniefeest

De Chiro van Holsbeek-Dorp bestaat volgend jaar 75 jaar, en is voor haar reüniefeest op zoek naar oud-leiding en oud-vrijwilligers die ooit lid waren van de vereniging. De zoektocht naar de ex-leden verloopt niet makkelijk, omdat veel van hen niet langer in Holsbeek wonen, vandaar de oproep. Het 75ste verjaardagsfeest vindt plaats op zaterdag 18 mei, wie dus ooit begeleider of kookleiding was, is bij deze door de organisatie uitgenodigd.

Gerelateerd nieuws

  • Stembus 24: HOLSBEEK

    Stembus 24: HOLSBEEK

  • Olympiërs met bronzen Noor Vidts in de bloemetjes gezet in Holsbeek: "Fijn om hier zo'n warm onthaal te krijgen"

    Olympiërs met bronzen Noor Vidts in de bloemetjes gezet in Holsbeek: "Fijn om hier zo'n warm onthaal te krijgen"

  • Holsbeek huldigt zijn Olympiërs op 8 september

    Holsbeek huldigt zijn Olympiërs op 8 september

  • OLYMPISCHE SPELEN: Vidts pakt brons op zevenkamp, Claes en de Belgien Cheetahs worden zevende op de 4x400 meter en Somers finisht 22ste op de marathon

    OLYMPISCHE SPELEN: Vidts pakt brons op zevenkamp, Claes en de Belgien Cheetahs worden zevende op de 4x400 meter en Somers finisht 22ste op de marathon

  • Kasteel van Horst laat 500 leistenen van vernieuwde torenspits graveren door bezoekers: "Uniek om je eigen tekst op zijn historisch gebouw te plaatsen"

    Kasteel van Horst laat 500 leistenen van vernieuwde torenspits graveren door bezoekers: "Uniek om je eigen tekst op zijn historisch gebouw te plaatsen"