Diest lanceert nieuw stadsbier tijdens HOPVILLE: "Gebaseerd op eeuwenoude recept van Gildenbier"

Diest lanceert nieuw stadsbier tijdens HOPVILLE: "Gebaseerd op eeuwenoude recept van Gildenbier"

Diest lanceert nieuw stadsbier tijdens HOPVILLE: "Gebaseerd op eeuwenoude recept van Gildenbier"

De stad Diest gaat een nieuw stadsbier lanceren. Guld heet het en het is gebaseerd op het eeuwenoude recept van het bekende Gildenbier, wie het wil proeven kan dat voor de allereerste keer tijdens een nieuwe editie van het bierfestival HOPVILLE. Dat festival vindt voor de tweede keer plaats op 29 en 30 juni, HOPVILLE slaat dit keer de tenten op op de citadel en niet in park Cerckel door de werken aan de infirmerie en het ziekenhuis.

Bekijk meer nieuws over:

Gerelateerd nieuws

  • In Diest kan je de geboorte van je kindje voortaan ook online aangeven

    In Diest kan je de geboorte van je kindje voortaan ook online aangeven

  • Gooit coryfee Jos Heyligen KFC Diest een ultieme reddingsboei? "Ik ben bereid iets te doen, als ik me goed kan omringen"

    Gooit coryfee Jos Heyligen KFC Diest een ultieme reddingsboei? "Ik ben bereid iets te doen, als ik me goed kan omringen"

  • Gooien Diest-iconen Jos Heyligen en Marcel Van Dingenen reddingsboei?  "Doorstart in vierde provinciale, er kan gepraat worden"

    Gooien Diest-iconen Jos Heyligen en Marcel Van Dingenen reddingsboei? "Doorstart in vierde provinciale, er kan gepraat worden"

  • Diestersteenweg aan Rasop richting Scherpenheuvel wellicht in paasvakantie afgesloten voor herstellingswerken, hinder Citadellaan blijft beperkt tot één dag

    Diestersteenweg aan Rasop richting Scherpenheuvel wellicht in paasvakantie afgesloten voor herstellingswerken, hinder Citadellaan blijft beperkt tot één dag

  • Meer dan dubbel zoveel meldingen voor Aziatische Hoornaars dan vorig jaar: "Eén nest is goed voor 50 tot 500 koninginnen waarvan 35% de winter overleeft"

    Meer dan dubbel zoveel meldingen voor Aziatische Hoornaars dan vorig jaar: "Eén nest is goed voor 50 tot 500 koninginnen waarvan 35% de winter overleeft"