Drie verdachten op heterdaad betrapt bij winkeldiefstal in supermarkt Okay in Tremelo

Drie verdachten op heterdaad betrapt bij winkeldiefstal in supermarkt Okay in Tremelo

Drie verdachten op heterdaad betrapt bij winkeldiefstal in supermarkt Okay in Tremelo

De politie heeft drie mannen op heterdaad betrapt na een diefstal in de Okay supermarkt van Tremelo. Een van de verdachten probeerde met zijn auto nog te vluchten, maar dat konden de agenten van politiezone Begijendijk-Rotselaar-Tremelo voorkomen. Uit verder onderzoek blijkt dat de mannen niet aan hun proefstuk toe zijn. Zo zouden ze in nog twee andere filialen gestolen hebben. Het trio blijft voorlopig in de cel.


Het is hier aan supermarkt Okay in Tremelo dat de politie drie winkeldieven op heterdaad kan betrappen. De feiten dateren van vorige week maandag. De politie komt ter plaatse na een melding van verdacht gedrag in de winkel. Meteen merken de agenten van politiezone een verdacht voertuig op op de parking met daarin twee mannen. Het duo probeert nog te ontsnappen, maar dat kan de politie voorkomen. In de winkel zelf wordt nog een derde verdachte opgepakt.


Het gaat dus om drie verdachten: een man van 28, een man van 43 en één van 48 jaar oud. In de koffer van de auto vindt de politie verschillende goederen. Die blijken niet alleen uit de Okay supermarkt in Tremelo te komen, maar ook nog uit twee andere filialen. De werkwijze blijkt in de drie winkels hetzelfde. Twee mannen blijven in de auto. De derde smokkelt spullen mee naar buiten onder zijn jas en koopt telkens iets kleins aan de kassa om niet op te vallen.


De drie verdachten blijven minstens een maand in de cel in afwachting van hun proces. De politie zet in tussentijd het onderzoek verder.

Gerelateerd nieuws

  • Bert De Wit (cd&v): "Kijken met welke andere partijen we coalitie kunnen vormen"

    Bert De Wit (cd&v): "Kijken met welke andere partijen we coalitie kunnen vormen"

  • Bert De Wit (cd&v): "We hopen dat we de grootste partij van Tremelo worden, maar wachten op de eerste resultaten"

    Bert De Wit (cd&v): "We hopen dat we de grootste partij van Tremelo worden, maar wachten op de eerste resultaten"

  • Thibau Nys begint na ziekte met vraagtekens aan veldritseizoen, maar doel is duidelijk: "Elke week meedoen om te winnen"

    Thibau Nys begint na ziekte met vraagtekens aan veldritseizoen, maar doel is duidelijk: "Elke week meedoen om te winnen"

  • Tremelose band Metal Molly maakt volgend jaar comeback: tournee vanaf maart

    Tremelose band Metal Molly maakt volgend jaar comeback: tournee vanaf maart

  • Texas City officieel erkend als Vlaams erfgoed

    Texas City officieel erkend als Vlaams erfgoed