Haute Couture Harry in Aarschot wordt 'residentie Harry'

Haute Couture Harry in Aarschot wordt 'residentie Harry'

Haute Couture Harry in Aarschot wordt 'residentie Harry'

In de voormalige bruidswinkel Haute Couture Harry in de Martelarenstraat in Aarschot zijn al 4 van de 10 nieuwbouwappartementen verkocht. Die komen er wel pas tegen het voorjaar van 2020. De winkel maakt plaats voor een nieuwbouwproject dat de naam 'residentie Harry' krijgt. De eerste, tweede en derde verdieping van het gebouw krijgen één en tweepersoonsappartementen. Prijzen starten vanaf 215 000 euro exclusief btw voor een appartement met één slaapkamer, die met 2 slaapkamers heb je vanaf 285 000 euro zonder btw. Op het gelijkvloers is er plaats voor 2 winkelpanden. De afbraakwerken zijn deze week begonnen, begin volgend jaar start de bouw van de residentie. Daarbij zal de gevel van het iconische pand wel bewaard blijven. 

Gerelateerd nieuws

  • Wereldkampioen zijspancross Glenn Janssens (26) blikt terug op wereldtitel, maar neemt ingrijpende beslissing over toekomst: "Ik stop"

    Wereldkampioen zijspancross Glenn Janssens (26) blikt terug op wereldtitel, maar neemt ingrijpende beslissing over toekomst: "Ik stop"

  • Vanaf volgende week: lijsttrekkersdebatten uit Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en provincie Vlaams-Brabant, telkens om 20 u.

    Vanaf volgende week: lijsttrekkersdebatten uit Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en provincie Vlaams-Brabant, telkens om 20 u.

  • Oudste speelgoedwinkel van het land Ingelberts in Aarschot krijgt unieke puzzel: "Leuk cadeau van onze speelgoedfabrikant"

    Oudste speelgoedwinkel van het land Ingelberts in Aarschot krijgt unieke puzzel: "Leuk cadeau van onze speelgoedfabrikant"

  • Vanaf volgende week: 5 debatten met lijsttrekkers voor Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en Vlaams-Brabant

    Vanaf volgende week: 5 debatten met lijsttrekkers voor Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en Vlaams-Brabant

  • 3 bekende Aarschottenaars slaan handen in elkaar voor muziekclip

    3 bekende Aarschottenaars slaan handen in elkaar voor muziekclip