Hevige brand verwoest huis in Henri Adriaensstraat in Scherpenheuvel

Hevige brand verwoest huis in Henri Adriaensstraat in Scherpenheuvel

Hevige brand verwoest huis in Henri Adriaensstraat in Scherpenheuvel

In de Henri Adriaensstraat in het centrum van Scherpenheuvel heeft afgelopen weekend een hevige brand gewoed in een huis. Op het moment dat het vuur uitbrak was de bewoner ook aanwezig in de woning. Op amateurbeelden is te zien hoe de vlammen door het dak van het huis schieten en de volledige woning verwoesten. De bewoner, een zestiger, kan zelfstandig naar buiten en raakt niet gewond. Hij krijgt onderdak bij familie. Oorzaak van de brand zou een verwarmingstoestel zijn. De feiten speelden zich af in de nacht van zaterdag op zondag, rond 2u 's nachts brak het vuur uit, een uur later was de brand onder controle.

Gerelateerd nieuws

  • Scherpenheuvel-Zichem richt stembureau in bij woonzorgcentrum Ster Der Zee: "Van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners hun stem uitbrengen"

    Scherpenheuvel-Zichem richt stembureau in bij woonzorgcentrum Ster Der Zee: "Van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners hun stem uitbrengen"

  • Pommelien Thijs en Metejoor zetten LoForLife in vuur en vlam: "Het is echt geweldig"

    Pommelien Thijs en Metejoor zetten LoForLife in vuur en vlam: "Het is echt geweldig"

  • Baan tussen Scherpenheuvel en Zichem krijgt nieuwe asfaltlaag en veiligere fietsoversteekplaats

    Baan tussen Scherpenheuvel en Zichem krijgt nieuwe asfaltlaag en veiligere fietsoversteekplaats

  • FC ATO maakt indruk met vijf goals voor rust tegen Houtem-Oplinter (1-5): "Een rustig seizoen zou al voldoening geven"

    FC ATO maakt indruk met vijf goals voor rust tegen Houtem-Oplinter (1-5): "Een rustig seizoen zou al voldoening geven"

  • LIVE: organisatie LoForLife moet in laatste instantie programma nog aanpassen door afzeggen Praga Khan: "Spannend, maar het is gelukt"

    LIVE: organisatie LoForLife moet in laatste instantie programma nog aanpassen door afzeggen Praga Khan: "Spannend, maar het is gelukt"