Holsbeek krijgt nieuw postkantoor met bankautomaat: Vanaf volgende zomer kan je opnieuw geld afhalen

Holsbeek krijgt nieuw postkantoor met bankautomaat: Vanaf volgende zomer kan je opnieuw geld afhalen

Holsbeek krijgt nieuw postkantoor met bankautomaat: Vanaf volgende zomer kan je opnieuw geld afhalen

Er komt een nieuw postkantoor aan de bibliotheek in Holsbeek en misschien nog wel belangrijker. Bpost plaatst in het nieuwe kantoor ook een geldautomaat. Sinds begin januari is er in Holsbeek helemaal geen bankautomaat meer en moeten inwoners naar omliggende gemeenten om cash geld af te halen. Dat leidde tot veel ongenoegen en het gemeentebestuur deed meteen een aanvraag bij Bpost om een nieuwe automaat te voorzien. Bpost moet van de federale overheid trouwens verplicht een automaat plaatsen als er in een gemeente geen andere bankautomaat meer is. Het huidige postkantoor in de Gravenstraat gaat weg en Bpost neemt zijn intrek dus in de linker vleugel van de bibliotheek enkele honderden meters verderop. Het huurcontract wordt de komende weken in orde gebracht. De nieuwe geldautomaat zal wel pas tegen de zomer van volgend jaar geïnstalleerd worden.

Gerelateerd nieuws

  • Stembus 24: HOLSBEEK

    Stembus 24: HOLSBEEK

  • Olympiërs met bronzen Noor Vidts in de bloemetjes gezet in Holsbeek: "Fijn om hier zo'n warm onthaal te krijgen"

    Olympiërs met bronzen Noor Vidts in de bloemetjes gezet in Holsbeek: "Fijn om hier zo'n warm onthaal te krijgen"

  • Holsbeek huldigt zijn Olympiërs op 8 september

    Holsbeek huldigt zijn Olympiërs op 8 september

  • OLYMPISCHE SPELEN: Vidts pakt brons op zevenkamp, Claes en de Belgien Cheetahs worden zevende op de 4x400 meter en Somers finisht 22ste op de marathon

    OLYMPISCHE SPELEN: Vidts pakt brons op zevenkamp, Claes en de Belgien Cheetahs worden zevende op de 4x400 meter en Somers finisht 22ste op de marathon

  • Kasteel van Horst laat 500 leistenen van vernieuwde torenspits graveren door bezoekers: "Uniek om je eigen tekst op zijn historisch gebouw te plaatsen"

    Kasteel van Horst laat 500 leistenen van vernieuwde torenspits graveren door bezoekers: "Uniek om je eigen tekst op zijn historisch gebouw te plaatsen"