Kermis opent in Scherpenheuvel-Zichem

Kermis opent in Scherpenheuvel-Zichem

Kermis opent in Scherpenheuvel-Zichem

In Scherpenheuvel is vandaag de kermis officieel geopend. Met 40 attracties en verschillende randactiviteiten hoopt de stad er een heus volksfeest van te maken. Zo is er geluidsarm vuurwerk en optredens van onder meer Willy Sommers. De kermis staat nog tot en met 5 augustus. Tot dan is er ook een licht gewijzigde verkeerssituatie in het centrum van de stad.




Omwille de veiligheid op en rond de kermis verandert ook de verkeerssituatie licht. Zo zal het centrum van Scherpenheuvel, van de Prattenborgstraat tot het Prattenborgplein, elke dag afgesloten worden van drie uur 's middags tot half 8 's ochtends en dat tot 6 augustus. Wie tijdens die uren naar Diest moet, kan omrijden via de August Nihoulstraat en de Frans-Smeyerstraat, waar ook eenrichtingsverkeer van toepassing is. Scherpenheuvel terug binnenrijden doe je dan via de Groenstraat. De August Nihoulstraat, die het rondpunt met de Prattenborgstraat verbindt, en de Molenstraat zullen ook tijdelijk afgesloten worden op 1, 2 en 5 augustus van drie uur 's middags tot half 8 's ochtends.

Gerelateerd nieuws

  • Bikers verzamelen dit weekend aan Basiliek Scherpenheuvel voor "Een hart voor MS"

    Bikers verzamelen dit weekend aan Basiliek Scherpenheuvel voor "Een hart voor MS"

  • Twee nieuwe cashpunten in Scherpenheuvel-Zichem kunnen dit jaar nog openen

    Twee nieuwe cashpunten in Scherpenheuvel-Zichem kunnen dit jaar nog openen

  • Joris De Vriendt uit Scherpenheuvel-Zichem trekt lijst van Vlaams Belang voor provincieraadsverkiezingen

    Joris De Vriendt uit Scherpenheuvel-Zichem trekt lijst van Vlaams Belang voor provincieraadsverkiezingen

  • Scherpenheuvel-Zichem maakt nog voor de start van het schooljaar alle schoolomgevingen verkeersveiliger: "Twee jaar geleden al aantal deelgemeenten aangepakt en signalen zijn positief"

    Scherpenheuvel-Zichem maakt nog voor de start van het schooljaar alle schoolomgevingen verkeersveiliger: "Twee jaar geleden al aantal deelgemeenten aangepakt en signalen zijn positief"

  • De filmklassieker De Witte bestaat 90 jaar: hij krijgt een plaatsje op de topstukkenlijst

    De filmklassieker De Witte bestaat 90 jaar: hij krijgt een plaatsje op de topstukkenlijst