Man (38) uit Scherpenheuvel zit tijdlang gekneld in voertuig nadat hij over de kop gaat op Diestsestraat

Man (38) uit Scherpenheuvel zit tijdlang gekneld in voertuig nadat hij over de kop gaat op Diestsestraat

Man (38) uit Scherpenheuvel zit tijdlang gekneld in voertuig nadat hij over de kop gaat op Diestsestraat

Een man van 38 uit Scherpenheuvel is vanmorgen ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Diestsestraat. De man botste tegen een geparkeerde auto en ging daarbij over de kop. Het ongeval gebeurde rond tien uur, de man reed vanuit Scherpenheuvel richting Diest en kwam tegen een andere auto terecht. Hij zat een tijdlang gekneld in z'n voertuig, de man was niet in levensgevaar maar werd wel met ernstige verwondingen afgevoerd naar Gasthuisberg. Daar moet blijken of hij onder invloed van alcohol of drugs was. Het is voorlopig niet duidelijk of de dertiger te snel reed. De Diestsestraat werd meer dan een uur afgesloten, dat zorgde voor heel wat hinder omdat al het verkeer langs kleinere straten richting Diest of Scherpenheuvel moest.

Gerelateerd nieuws

  • 'Verborgen Veerkrachtpad' moet natuur integreren in therapeutische relatie: "Natuur biedt meer mogelijkheden dan gewone therapie"

    'Verborgen Veerkrachtpad' moet natuur integreren in therapeutische relatie: "Natuur biedt meer mogelijkheden dan gewone therapie"

  • Nieuwe school voor Zichem en Keiberg langs Weg Messelbroek, betere dienstverlening en zomerprogramma: wat zijn speerpunten van partijen in Scherpenheuvel-Zichem?

    Nieuwe school voor Zichem en Keiberg langs Weg Messelbroek, betere dienstverlening en zomerprogramma: wat zijn speerpunten van partijen in Scherpenheuvel-Zichem?

  • Stembus 24: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Stembus 24: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  • Stoel waar de paus dit weekend op zal zitten komt uit... Scherpenheuvel-Zichem: "Een hele eer"

    Stoel waar de paus dit weekend op zal zitten komt uit... Scherpenheuvel-Zichem: "Een hele eer"

  • Boomhut op speelplaats van basisschool Sint-Jozef in Schoonderbuken symboliseert nieuwe visie: "De boomhut zal onze 5 fundamenten weergeven waarmee we nieuwe ouders op sleeptouw kunnen nemen"

    Boomhut op speelplaats van basisschool Sint-Jozef in Schoonderbuken symboliseert nieuwe visie: "De boomhut zal onze 5 fundamenten weergeven waarmee we nieuwe ouders op sleeptouw kunnen nemen"