Nieuw onthaal moet Zoutleeuw toeristisch meer op de kaart zetten: "We willen de toegangspoort van het Hageland zijn"

Nieuw onthaal moet Zoutleeuw toeristisch meer op de kaart zetten: "We willen de toegangspoort van het Hageland zijn"

Nieuw onthaal moet Zoutleeuw toeristisch meer op de kaart zetten: "We willen de toegangspoort van het Hageland zijn"

De stad Zoutleeuw wil zich veel meer op de kaart gaan zetten als dé toegangspoort van het Hageland. De stad heeft samen met de provincie het onthaal van het historische stadhuis volledig vernieuwd. Je vindt er voortaan brochures, wandelroutes en heel wat andere informatie over activiteiten in de hele streek. Bedoeling is om meer toeristen aan te trekken en hen beter te begeleiden.




Dit zijn de openingsuren:




April t.e.m. september:


DI-VRIJ 10u-12u en 13u-16u30


ZA, ZO en FEESTDAGEN 10u-12u en 13u-17u




Oktober t.e.m. maart:


DI-VRIJ 13u30-16u30 (gesloten op feestdagen)

Gerelateerd nieuws

  • Restaurant uit Zoutleeuw staat opnieuw in lijst van beste groenterestaurants ter wereld

    Restaurant uit Zoutleeuw staat opnieuw in lijst van beste groenterestaurants ter wereld

  • Vlaams minister Ben Weyts gaat eigenaars beschermde monumenten zoals Kasteel van Dormaal gratis EPC-advies geven: "Belangrijk om erfgoedwaarde te behouden"

    Vlaams minister Ben Weyts gaat eigenaars beschermde monumenten zoals Kasteel van Dormaal gratis EPC-advies geven: "Belangrijk om erfgoedwaarde te behouden"

  • Herinrichting Grote Markt Zoutleeuw gaat tweede fase in: extra groen en nieuwe kasseien voor historisch stadhuis en Lakenhalle

    Herinrichting Grote Markt Zoutleeuw gaat tweede fase in: extra groen en nieuwe kasseien voor historisch stadhuis en Lakenhalle

  • Zoutleeuw verdeelt bevoegdheden over 2 termijnen: "Dat dossiers door meerdere mensen worden gekend, is een meerwaarde"

    Zoutleeuw verdeelt bevoegdheden over 2 termijnen: "Dat dossiers door meerdere mensen worden gekend, is een meerwaarde"

  • Leeuwse kaastaart erkend als streekproduct: "Recept is meer dan 100 jaar oud, authentieker kan niet"

    Leeuwse kaastaart erkend als streekproduct: "Recept is meer dan 100 jaar oud, authentieker kan niet"