OHL - RC Lens stilgelegd na 70 minuten speeltijd door onsportieve fans

OH Leuven heeft hun laatste vriendschappelijke wedstrijd voor de start van de competitie verloren. Het werd 0-1 tegen de Franse eersteklasser RC Lens. Van vriendschap was tijdens de wedstrijd weinig te merken. Na 70 minuten moest de match stilgelegd worden. Supporters van de tegenstander, RC Lens, beginnen amok te maken en springen uit de tribune. Het spel kan na enkele minuten weer verdergaan, maar even later beslist de politie toch dat alle spelers terug de kleedkamer in moeten. Enkele spelers van Lens proberen hun fans te bedaren. Een goed kwartier later is de rust teruggekeerd en kan de match hervat worden. OH Leuven blijkt niet sterk genoeg voor de Franse ploeg. De eerste helft houdt de thuisploeg stand, maar in de tweede helft moet Leuven heel wat tegenkansen incasseren. In minuut 62 hebben de Leuvenaars nog geluk. De goal van Ruben Aguilar wordt afgekeurd. Uiteindelijk is het Wesley Saïd die RC Lens naar de overwining brengt.