Ongeveer 50 mensen zochten vanmorgen mee naar vermiste Joran (25) uit Hoegaarden

Ongeveer 50 mensen zochten vanmorgen mee naar vermiste Joran (25) uit Hoegaarden

Ongeveer 50 mensen zochten vanmorgen mee naar vermiste Joran (25) uit Hoegaarden

Er is vandaag massaal gezocht naar Joran Steenwinckel, een jongeman van 25 uit Hoegaarden die in de nacht van woensdag op donderdag verdween. De ouders deden gisteravond een oproep op facebook, en vanmorgen verzamelde een 50-tal mensen om te helpen zoeken. Joran stuurde woensdagavond rond half tien nog een berichtje, maar sindsdien is er geen spoor van hem.


Joran is 1m76 groot en normaal gebouwd. Hij heeft donker lang haar dat hij meestal draagt in een staart of een dot. Er is niet geweten welke kledij hij droeg op het moment van zijn verdwijning. Als u Joran Steenwinckel gezien heeft of u weet waar hij verblijft, kan u contact opnemen met de speurders via opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800/30 30 0.

Gerelateerd nieuws

  • WK Gravel: deze straffe namen staan in oktober aan de start

    WK Gravel: deze straffe namen staan in oktober aan de start

  • Heb jij die luide knal ook gehoord? Piloot vliegt door geluidsmuur tijdens controlevlucht

    Heb jij die luide knal ook gehoord? Piloot vliegt door geluidsmuur tijdens controlevlucht

  • Online sociale contacten dragen bij aan mentaal welzijn van jongeren, volgens onderzoek KU Leuven

    Online sociale contacten dragen bij aan mentaal welzijn van jongeren, volgens onderzoek KU Leuven

  • Vervoersregioraad Leuven wil verlaging maximumsnelheid op snelwegen naar 100 km/h laten onderzoeken: "Op gepaste plaatsen kan dit de verkeersveiligheid verhogen en zorgen voor verbeterde doorstroom"

    Vervoersregioraad Leuven wil verlaging maximumsnelheid op snelwegen naar 100 km/h laten onderzoeken: "Op gepaste plaatsen kan dit de verkeersveiligheid verhogen en zorgen voor verbeterde doorstroom"

  • Meer dan duizend wandelaars doorkruisen onze regio tijdens Vierde editie van Hagelandse 101: "Kippenvel om hier na meer dan 100 kilometer over de finish te stappen"

    Meer dan duizend wandelaars doorkruisen onze regio tijdens Vierde editie van Hagelandse 101: "Kippenvel om hier na meer dan 100 kilometer over de finish te stappen"