Paus Franciscus schrapt audiënties wegens ziekte: voorbereidingen van bezoek aan ons land gaan door

Paus Franciscus schrapt audiënties wegens ziekte: voorbereidingen van bezoek aan ons land gaan door

Paus Franciscus schrapt audiënties wegens ziekte: voorbereidingen van bezoek aan ons land gaan door

Komt het bezoek van Paus Franciscus aan ons land in gedrang? Het zou kunnen, want volgens het Vaticaan is de Paus ziek en vertoont hij milde griepsymptomen. Zijn audiënties voor vandaag zijn geschrapt. De Bisschoppenconferentie maakt zich geen zorgen, en gaat gewoon verder met de voorbereidingen van het bezoek aan ons land, dat gepland staat van donderdag 26 tot zondag 29 september. Volgens de conferentie heeft de Paus zijn afspraken uit voorzorg afgezegd om klaar te zijn voor de reis naar ons land om zo zeker te zijn dat hij kan komen. Van paniek is er voorlopig dus geen sprake. Op vrijdag 27 september is Paus Franciscus in Leuven te zien voor de 600e verjaardag van de KU Leuven.

Gerelateerd nieuws

  • 50 koren verzamelen op 22 verschillende locaties tijdens Leuven beKOORt: "We willen een grote vorm van verbinding bereiken"

    50 koren verzamelen op 22 verschillende locaties tijdens Leuven beKOORt: "We willen een grote vorm van verbinding bereiken"

  • Opnieuw protest om geen huizen te zetten op Parkveld in Heverlee: "Wij verwachten andere oplossingen van de stad voor woonproblematiek"

    Opnieuw protest om geen huizen te zetten op Parkveld in Heverlee: "Wij verwachten andere oplossingen van de stad voor woonproblematiek"

  • 3.500 sportievelingen lopen door Leuvense verlichte straten en gebouwen tijdens Leuven Night Run

    3.500 sportievelingen lopen door Leuvense verlichte straten en gebouwen tijdens Leuven Night Run

  • Meer dan 500 deelnemers op de Transplantoux Games in Leuven

    Meer dan 500 deelnemers op de Transplantoux Games in Leuven

  • Betekom-trainer Vrebosch denkt aan opstappen bij KAC Betekom na slechte seizoensstart, bestuur behoudt wel het volste vertrouwen

    Betekom-trainer Vrebosch denkt aan opstappen bij KAC Betekom na slechte seizoensstart, bestuur behoudt wel het volste vertrouwen