Rollerparade trekt door Tienen met DJ aan de kop

Rollerparade trekt door Tienen met DJ aan de kop

Rollerparade trekt door Tienen met DJ aan de kop

Zaterdagavond vond in Tienen de rollerparade plaats. Een 40-tal skeeleraars trok onder politiebegeleiding de Suikerstad in. De route startte op het Houtemveld en ging door het centrum maar ook langs de ring, waar autobestuurders even moesten voor het rollende gezelschap. Ook mensen op een step of skaters waren welkom. De deelnemers werden begeleid door een DJ die aan de kop van de colonne zorgde voor een correct maar stevig tempo. De rollerparade vormde het slotevenement van de Sugarcup, een tweedaagse skeelerwedstrijd georganiseerd door de Tiense rolschaats en skeelerclub.

Gerelateerd nieuws

  • Veertiger steelt wagen in Tienen, raakt betrokken in ongeval en pleegt vluchtmisdrijf

    Veertiger steelt wagen in Tienen, raakt betrokken in ongeval en pleegt vluchtmisdrijf

  • LIVE Jonathan Holslag gooit kaarten op tafel: "Tienen Anders is bevoorrechte partner"

    LIVE Jonathan Holslag gooit kaarten op tafel: "Tienen Anders is bevoorrechte partner"

  • Durf is de grote winnaar in Tienen en dat wordt uitgebreid gevierd: "De ketting mag ervanaf vooraleer het harde werk begint"

    Durf is de grote winnaar in Tienen en dat wordt uitgebreid gevierd: "De ketting mag ervanaf vooraleer het harde werk begint"

  • Grote teleurstelling voor meerderheidspartijen cd&v/Tienen VRT! en N-VA Plus. Ook Vlaams Belang viert feest, Tienen Anders is tevreden.

    Grote teleurstelling voor meerderheidspartijen cd&v/Tienen VRT! en N-VA Plus. Ook Vlaams Belang viert feest, Tienen Anders is tevreden.

  • Jonathan Holslag (Durf): "Ik ga zes jaar lang voltijds voor de stad Tienen werken"

    Jonathan Holslag (Durf): "Ik ga zes jaar lang voltijds voor de stad Tienen werken"