Sint-Rochusverlichting lokt opnieuw duizenden mensen naar Aarschot

Sint-Rochusverlichting lokt opnieuw duizenden mensen naar Aarschot

Sint-Rochusverlichting lokt opnieuw duizenden mensen naar Aarschot

De Sint-Rochusverlichting in Aarschot heeft gisteravond opnieuw een massa volk op de been gebracht. De traditie om tienduizenden kaarsjes aan te steken in de stad om zo de patroonsheilige Sint-Rochus te herdenken is al meer dan 150 jaar oud en staat garant voor optredens, maar vooral sfeer en gezelligheid.

Gerelateerd nieuws

  • Vanaf volgende week: lijsttrekkersdebatten uit Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en provincie Vlaams-Brabant, telkens om 20 u.

    Vanaf volgende week: lijsttrekkersdebatten uit Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en provincie Vlaams-Brabant, telkens om 20 u.

  • Oudste speelgoedwinkel van het land Ingelberts in Aarschot krijgt unieke puzzel: "Leuk cadeau van onze speelgoedfabrikant"

    Oudste speelgoedwinkel van het land Ingelberts in Aarschot krijgt unieke puzzel: "Leuk cadeau van onze speelgoedfabrikant"

  • Vanaf volgende week: 5 debatten met lijsttrekkers voor Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en Vlaams-Brabant

    Vanaf volgende week: 5 debatten met lijsttrekkers voor Diest, Tienen, Aarschot, Leuven en Vlaams-Brabant

  • 3 bekende Aarschottenaars slaan handen in elkaar voor muziekclip

    3 bekende Aarschottenaars slaan handen in elkaar voor muziekclip

  • Minister van Landbouw Jo Brouns danst voor Oog voor Lekkers campagne van Vlaamse overheid: "Wil gezond eten bij kinderen stimuleren"

    Minister van Landbouw Jo Brouns danst voor Oog voor Lekkers campagne van Vlaamse overheid: "Wil gezond eten bij kinderen stimuleren"