Twee nieuwe deelwagens van Stapp.in aan station van Diest

Twee nieuwe deelwagens van Stapp.in aan station van Diest

Twee nieuwe deelwagens van Stapp.in aan station van Diest

Voortaan vind je twee nieuwe deelwagens van Stapp.in aan het station van Diest. In totaal komen er in onze regio 56 deelwagens van Stapp.in aan 37 Hoppin-punten. Die locaties werden uitgekozen zodat mensen die in landelijke gebieden wonen met een deelwagen naar het station kunnen gaan. Zoals je hier op de beelden ziet, staat er ook al één vlakbij het gemeentehuis van Bekkevoort. Om zo'n deelwagen te gebruiken, laad je een bedrag op in de app. Een abonnement of waarborg is niet nodig. Voor een rit met een gewone auto betaal je 3,5 euro per uur en 35 cent per kilometer, voor een elektrische wagen is dat 3,8 euro en 32 cent. Inwoners van Diest kunnen krijgen met de kortingscode 'WelkomDiest' 10 euro tegoed.

Gerelateerd nieuws

  • Griezelige zaterdagavond in onze regio met halloweentochten in Oorbeek en Diest

    Griezelige zaterdagavond in onze regio met halloweentochten in Oorbeek en Diest

  • KFC Diest nog altijd welkom op Berkenhof, als club achterstallige kosten betaalt weliswaar

    KFC Diest nog altijd welkom op Berkenhof, als club achterstallige kosten betaalt weliswaar

  • 500 studenten meer in UCLL (campus Leuven & Diest) tegenover vorig academiejaar: "Goed nieuws voor de hogescholen en de arbeidsmarkt"

    500 studenten meer in UCLL (campus Leuven & Diest) tegenover vorig academiejaar: "Goed nieuws voor de hogescholen en de arbeidsmarkt"

  • STUDIOGESPREK Christophe De Graef: "DDS is eerste partij die we uitnodigen, Guy Swinnen kan schepen worden met dit resultaat"

    STUDIOGESPREK Christophe De Graef: "DDS is eerste partij die we uitnodigen, Guy Swinnen kan schepen worden met dit resultaat"

  • Iedereen Diest grootste partij in Diest, ook DDS gaat erop vooruit

    Iedereen Diest grootste partij in Diest, ook DDS gaat erop vooruit