Tweetal op heterdaad betrapt bij diefstal van grote hoeveelheid tabak in supermarkt Colruyt in Averbode

Tweetal op heterdaad betrapt bij diefstal van grote hoeveelheid tabak in supermarkt Colruyt in Averbode

Tweetal op heterdaad betrapt bij diefstal van grote hoeveelheid tabak in supermarkt Colruyt in Averbode

In Averbode zijn twee mannen van 31 en 44 jaar oud op heterdaad betrapt terwijl ze een grote hoeveelheid tabak probeerden te stelen in de supermarkt Colruyt. Gisteren neemt het tweetal de fardes tabak uit het winkelrek, waarna ze die onder hun kledij verstoppen. Ze gaan verder naar de kassa van de supermarkt, en betalen enkel zes blikjes bier. De bewakingsagenten hadden alles gezien, en onderwerpen de verdachten aan een controle. In totaal vinden zij drie fardes tabak onder de kledij van de verdachten, in totaal ter waarde van 495 euro. De twee verdachten werden gearresteerd door de agenten van politiezone Demerdal. In het verhoor hebben ze de feiten toegegeven. Het tweetal moet zich midden november bij de correctionele rechtbank verantwoorden voor de diefstal.

Gerelateerd nieuws

  • Sterrenchef Thijs Vervloet ruilt Averbode opnieuw in voor Westerlo: tweesterrenzaak Colette niet langer aan De Vijvers

    Sterrenchef Thijs Vervloet ruilt Averbode opnieuw in voor Westerlo: tweesterrenzaak Colette niet langer aan De Vijvers

  • Kris Peetermans (BlauwSZ) over overwinning in Scherpenheuvel: "Coalitie met cd&v is een logische keuze"

    Kris Peetermans (BlauwSZ) over overwinning in Scherpenheuvel: "Coalitie met cd&v is een logische keuze"

  • Allessia Claes (N-VA) en Geert Janssens (cd&v) over toekomst Scherpenheuvel-Zichem: "Ik heb me wat opgejaagd de voorbije jaren"

    Allessia Claes (N-VA) en Geert Janssens (cd&v) over toekomst Scherpenheuvel-Zichem: "Ik heb me wat opgejaagd de voorbije jaren"

  • Manu Claes over zijn afscheid als burgemeester van Scherpenheuvel-Zichem: "Zou wel nog in de gemeenteraad willen zetelen."

    Manu Claes over zijn afscheid als burgemeester van Scherpenheuvel-Zichem: "Zou wel nog in de gemeenteraad willen zetelen."

  • Manu Claes (cd&v) over populariteit BlauwSZ: "We hebben aan Open Vld altijd een betrouwbare partner gehad"

    Manu Claes (cd&v) over populariteit BlauwSZ: "We hebben aan Open Vld altijd een betrouwbare partner gehad"