Watergroep verwacht geen grote problemen met watertoevoer ondanks meerdere meldingen

Watergroep verwacht geen grote problemen met watertoevoer ondanks meerdere meldingen

Watergroep verwacht geen grote problemen met watertoevoer ondanks meerdere meldingen

De Watergroep verwacht de komende dagen geen problemen meer met de watertoevoer. In Keerbergen zaten net voor kerstavond nog 25 gezinnen zonder water. En ook in onder meer in Lubbeek, Glabbeek en Diest kwam er de afgelopen dagen een tijd geen water meer uit de kraan. Maar volgens het drinkwaterbedrijf is het toeval dat een aantal typische winterproblemen in minder dan een week tijd opduiken verspreid over de regio. Vorig jaar moesten inwoners van onder meer Tielt-Winge en Scherpenheuvel-Zichem tijdens de eindejaarsperiode nog waterzakjes afhalen omdat er problemen waren met de watertoevoer. Maar zo ver zou het volgens de Watergroep nu dus niet komen.

Gerelateerd nieuws

  • WK Gravel: deze straffe namen staan in oktober aan de start

    WK Gravel: deze straffe namen staan in oktober aan de start

  • Heb jij die luide knal ook gehoord? Piloot vliegt door geluidsmuur tijdens controlevlucht

    Heb jij die luide knal ook gehoord? Piloot vliegt door geluidsmuur tijdens controlevlucht

  • Online sociale contacten dragen bij aan mentaal welzijn van jongeren, volgens onderzoek KU Leuven

    Online sociale contacten dragen bij aan mentaal welzijn van jongeren, volgens onderzoek KU Leuven

  • Vervoersregioraad Leuven wil verlaging maximumsnelheid op snelwegen naar 100 km/h laten onderzoeken: "Op gepaste plaatsen kan dit de verkeersveiligheid verhogen en zorgen voor verbeterde doorstroom"

    Vervoersregioraad Leuven wil verlaging maximumsnelheid op snelwegen naar 100 km/h laten onderzoeken: "Op gepaste plaatsen kan dit de verkeersveiligheid verhogen en zorgen voor verbeterde doorstroom"

  • Meer dan duizend wandelaars doorkruisen onze regio tijdens Vierde editie van Hagelandse 101: "Kippenvel om hier na meer dan 100 kilometer over de finish te stappen"

    Meer dan duizend wandelaars doorkruisen onze regio tijdens Vierde editie van Hagelandse 101: "Kippenvel om hier na meer dan 100 kilometer over de finish te stappen"