Zes leden sp.a Aarschot stappen uit partij

Zes leden sp.a Aarschot stappen uit partij

Zes leden sp.a Aarschot stappen uit partij

In Aarschot hebben minstens 6 leden van de sp.a hun partijkaart ingeleverd uit onvrede met de coalitiegesprekken. Ook huidig OCMW raadslid Dries Vandenbroeck die als vierde verkozene vanaf 1 januari mee zou deel uitmaken van het bestuur, heeft beslist om niet of als onafhankelijke te zetelen als de coalitie met Open VLD en N-VA doorgaat. Hij kan zich niet vinden in de standpunten van die laatste partij en wil liever een coalitie waar ook Groen deel van uitmaakt. Ofwel gaat hij dus als onafhankelijke in het bestuur ofwel staat hij zijn zitje af aan iemand van sp.a. 

Gerelateerd nieuws

  • Voor derde keer op paar maanden tijd ingebroken in Chirolokalen Rillaar

    Voor derde keer op paar maanden tijd ingebroken in Chirolokalen Rillaar

  • Zeldzame tumor vastgesteld bij Aarschottenaar Gregory Polino: familie zamelt geld in om behandeling in VS te betalen

    Zeldzame tumor vastgesteld bij Aarschottenaar Gregory Polino: familie zamelt geld in om behandeling in VS te betalen

  • EcoWerf neemt afvalbeheer van Aarschot vanaf volgend jaar over: recyclagepark wordt vernieuwd en afval wordt vaker aan huis opgehaald

    EcoWerf neemt afvalbeheer van Aarschot vanaf volgend jaar over: recyclagepark wordt vernieuwd en afval wordt vaker aan huis opgehaald

  • Groen Aarschot wil mee besturen na verkiezingen: "Inzetten op strijd tegen vereenzaming en armoede, maar ook meer groen in de stad"

    Groen Aarschot wil mee besturen na verkiezingen: "Inzetten op strijd tegen vereenzaming en armoede, maar ook meer groen in de stad"

  • Futsal Aarschot staat te popelen om aan avontuur op hoogste niveau te beginnen: "Fantastisch voor Aarschottenaar om hier alle topploegen te zien"

    Futsal Aarschot staat te popelen om aan avontuur op hoogste niveau te beginnen: "Fantastisch voor Aarschottenaar om hier alle topploegen te zien"