Jongeman (18) krijgt meerdere messteken tijdens uit de hand gelopen verjaardagsfeest, twee verdachten opgepakt

Jongeman (18) krijgt meerdere messteken tijdens uit de hand gelopen verjaardagsfeest, twee verdachten opgepakt

Jongeman (18) krijgt meerdere messteken tijdens uit de hand gelopen verjaardagsfeest, twee verdachten opgepakt

In Neerwinden bij Landen is een verjaardagsfeest helemaal uit de hand gelopen. Een jongeman van 18 uit Linter kreeg meerdere messteken en moest naar het ziekenhuis gebracht worden. In Neerwinden bij Landen is een verjaardagsfeest helemaal uit de hand gelopen. Een jongeman van 18 uit Linter kreeg meerdere messteken en moest naar het ziekenhuis gebracht worden. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond half twee aan OC De Wing. Er ontstond een discussie tussen de aanwezigen, waarna er een mes werd bovengehaald. De jongeman was nooit in levensgevaar, maar moest wel gehecht worden. Er zijn vijf verdachten. Twee mensen werden opgepakt, twee mannen van 18 en 19 uit Linter en Tienen. Een derde man van 28 uit Tienen wordt nog gezocht. Van twee andere verdachten is het nog niet duidelijk wie ze zijn. Het parket onderzoekt de zaak, het is nog niet duidelijk of er ook een gerechtelijk onderzoek volgt.

Gerelateerd nieuws

  • Vijfde editie van 24 uur van Bindkracht vindt zaterdag plaats in Landen

    Vijfde editie van 24 uur van Bindkracht vindt zaterdag plaats in Landen

  • Bekende dansschool in Landen stopt, honderden leden moeten op zoek naar oplossing: "90 à 100 mailtjes en telefoontjes van bezorgde ouders"

    Bekende dansschool in Landen stopt, honderden leden moeten op zoek naar oplossing: "90 à 100 mailtjes en telefoontjes van bezorgde ouders"

  • Burgemeester Gino Debroux wordt lijstduwer van Vooruit in Landen, Frank Stevens nieuwe lijsttrekker

    Burgemeester Gino Debroux wordt lijstduwer van Vooruit in Landen, Frank Stevens nieuwe lijsttrekker

  • Jongen (16) uit Landen overleden na verkeersongeval in Gingelom: "Omstandigheden nog onduidelijk"

    Jongen (16) uit Landen overleden na verkeersongeval in Gingelom: "Omstandigheden nog onduidelijk"

  • Driejarig jongetje dat in Plopsaqua Landen-Hannuit gereanimeerd werd, is buiten levensgevaar: "Hij wordt voorlopig in kunstmatige coma gehouden"

    Driejarig jongetje dat in Plopsaqua Landen-Hannuit gereanimeerd werd, is buiten levensgevaar: "Hij wordt voorlopig in kunstmatige coma gehouden"