Mysterieuze lichtflitsen vannacht blijken geen UFO's maar... attractie van kermis Scherpenheuvel

Mysterieuze lichtflitsen vannacht blijken geen UFO's maar... attractie van kermis Scherpenheuvel

Mysterieuze lichtflitsen vannacht blijken geen UFO's maar... attractie van kermis Scherpenheuvel

Wat zijn die lichtflitsen in de lucht? Die vraag stelden heel wat mensen zich vannacht op sociale media en het antwoord is niet bijzonder ver te zoeken: het gaat om een attractie van Scherpenheuvel-kermis. Op beelden zie je hoe er in de verte groene lichtflitsen opduiken in de lucht. Ze worden gespot door mensen uit onder meer Bekkevoort, Binkom, Glabbeek, Rillaar en Tielt-Winge. Heel wat inwoners zich af of het over UFO's ging, maar we kunnen je geruststellen: het is maar een simpele attractie. Scherpenheuvel-kermis is er nog tot volgende week maandag, morgen is de traditionele sluitingsdag. Donderdag staat de hoofddag op het programma met verschillende optredens, daar komen traditiegetrouw duizenden mensen op af.  

Gerelateerd nieuws

  • Scherpenheuvel-Zichem richt stembureau in bij woonzorgcentrum Ster Der Zee: "Van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners hun stem uitbrengen"

    Scherpenheuvel-Zichem richt stembureau in bij woonzorgcentrum Ster Der Zee: "Van groot belang dat zoveel mogelijk inwoners hun stem uitbrengen"

  • Pommelien Thijs en Metejoor zetten LoForLife in vuur en vlam: "Het is echt geweldig"

    Pommelien Thijs en Metejoor zetten LoForLife in vuur en vlam: "Het is echt geweldig"

  • Baan tussen Scherpenheuvel en Zichem krijgt nieuwe asfaltlaag en veiligere fietsoversteekplaats

    Baan tussen Scherpenheuvel en Zichem krijgt nieuwe asfaltlaag en veiligere fietsoversteekplaats

  • FC ATO maakt indruk met vijf goals voor rust tegen Houtem-Oplinter (1-5): "Een rustig seizoen zou al voldoening geven"

    FC ATO maakt indruk met vijf goals voor rust tegen Houtem-Oplinter (1-5): "Een rustig seizoen zou al voldoening geven"

  • LIVE: organisatie LoForLife moet in laatste instantie programma nog aanpassen door afzeggen Praga Khan: "Spannend, maar het is gelukt"

    LIVE: organisatie LoForLife moet in laatste instantie programma nog aanpassen door afzeggen Praga Khan: "Spannend, maar het is gelukt"