NMBS plaatst fietsherstelzuil aan station van Landen

NMBS plaatst fietsherstelzuil aan station van Landen

NMBS plaatst fietsherstelzuil aan station van Landen

De NMBS gaat aan het station van Landen een fietsherstelzuil plaatsen. Dat is een paal met gereedschap waarmee je kleine herstellingen aan je fiets kan doen. Zo voorziet de vervoersmaatschappij onder meer een fietspomp en gereedschap zoals schroevendraaiers en inbussleutels. De zuilen zullen er uitzien als deze fietsherstelzuil in Huldenberg, maar dan in het blauw. Omdat volgens de NMBS hoe langer hoe meer mensen kiezen voor duurzaam vervoer, wil de vervoersmaatschappij met de herstelzuilen ervoor zorgen dat fietsers vlot en veilig thuis geraken. Het gereedschap is volledig gratis te gebruiken en de fietsherstelzuil zal volgende maand geplaatst worden. Het station van Landen is voorlopig het enige in de regio waar zo'n zuil komt.

Gerelateerd nieuws

  • Bekende dansschool in Landen stopt, honderden leden moeten op zoek naar oplossing: "90 à 100 mailtjes en telefoontjes van bezorgde ouders"

    Bekende dansschool in Landen stopt, honderden leden moeten op zoek naar oplossing: "90 à 100 mailtjes en telefoontjes van bezorgde ouders"

  • Jongeman (18) krijgt meerdere messteken tijdens uit de hand gelopen verjaardagsfeest, twee verdachten opgepakt

    Jongeman (18) krijgt meerdere messteken tijdens uit de hand gelopen verjaardagsfeest, twee verdachten opgepakt

  • Burgemeester Gino Debroux wordt lijstduwer van Vooruit in Landen, Frank Stevens nieuwe lijsttrekker

    Burgemeester Gino Debroux wordt lijstduwer van Vooruit in Landen, Frank Stevens nieuwe lijsttrekker

  • Jongen (16) uit Landen overleden na verkeersongeval in Gingelom: "Omstandigheden nog onduidelijk"

    Jongen (16) uit Landen overleden na verkeersongeval in Gingelom: "Omstandigheden nog onduidelijk"

  • Driejarig jongetje dat in Plopsaqua Landen-Hannuit gereanimeerd werd, is buiten levensgevaar: "Hij wordt voorlopig in kunstmatige coma gehouden"

    Driejarig jongetje dat in Plopsaqua Landen-Hannuit gereanimeerd werd, is buiten levensgevaar: "Hij wordt voorlopig in kunstmatige coma gehouden"