Stan Van Tricht wint met Coppa Bernocchi eerste profkoers, hij volgt Van Aert en Evenepoel op

Stan Van Tricht wint met Coppa Bernocchi eerste profkoers, hij volgt Van Aert en Evenepoel op

Stan Van Tricht wint met Coppa Bernocchi eerste profkoers, hij volgt Van Aert en Evenepoel op

Stan van Tricht uit Boutersem heeft in Italie de eendagsklassieker Coppa Bernocchi gewonnen. Het is voor de renner van 25 zijn eerste echte profzege, nadat hij eerder al de Grote Prijs Vermarc in Rotselaar won, maar die telt officieel niet mee. Van Tricht kiest in en rond Legnano na 15 kilometer voor de vroege vlucht en da's de juiste keuze. 




Hij blijft na een heuvelachtige wedstrijd samen met 7 renners voorop. Een sprint moet duidelijk maken wie de sterkste is, en dat is duidelijk Stan Van Tricht van Alpecin Deceuninck. Hij klopt in de sprint Alex Baudin en Roger Adria. Van Tricht volgt zo Wout Van Aert op op de erelijst. In 2021 won ook Remco Evenepoel al eens de Coppa Bernocchi.

Gerelateerd nieuws

  • Ongeval op E40 richting Brussel in Bertem zorgt voor bijzonder pittige ochtendspits

    Ongeval op E40 richting Brussel in Bertem zorgt voor bijzonder pittige ochtendspits

  • Glenn Van Rillaer (Voor Boutersem): "Sprakeloos van deze uitslag"

    Glenn Van Rillaer (Voor Boutersem): "Sprakeloos van deze uitslag"

  • Johan Vanhulst (cd&v): "Morgen starten we de gesprekken, opnieuw met Groen en Vooruit kan, maar ook met Open Bierbeek en N-VA zal er gesproken worden"

    Johan Vanhulst (cd&v): "Morgen starten we de gesprekken, opnieuw met Groen en Vooruit kan, maar ook met Open Bierbeek en N-VA zal er gesproken worden"

  • Rijden er vanaf december geen rechtstreekse treinen meer van Vertrijk naar de drie grote Brusselse stations? Voor Boutersem schrijft open brief aan NMBS

    Rijden er vanaf december geen rechtstreekse treinen meer van Vertrijk naar de drie grote Brusselse stations? Voor Boutersem schrijft open brief aan NMBS

  • Vliegtuigbom ontmanteld op grens tussen Tienen en Boutersem: E40 tijdlang afgesloten

    Vliegtuigbom ontmanteld op grens tussen Tienen en Boutersem: E40 tijdlang afgesloten