Vzw JAT Event Drivers gaat naar de Olympische Spelen in Parijs

Vzw JAT Event Drivers gaat naar de Olympische Spelen in Parijs

Vzw JAT Event Drivers gaat naar de Olympische Spelen in Parijs

Vzw JAT Event Drivers uit Tienen gaat voor het vervoer zorgen van de Belgische VIP's tijdens de Olympische Spelen. Je kent ze wellicht wel, ze zorgen al jaren voor veilig vervoer tijdens oudejaarsnacht in Glabbeek, Tienen en omstreken. Drie weken lang zullen ze van het station in Parijs naar hotels rijden met VIP's of met hun bagage. Het is de grootste opdracht tot nu toe voor de organisatie. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid. Het team van JAT zal 5 vaste chauffeurs in Parijs hebben voor de hele periode maar op de momenten dat er meer mensen komen, zijn er ook meer chauffeurs beschikbaar. Alle chauffeurs zijn vrijwilligers, ze doen het allemaal voor het plezier. De busjes en de slaapplaatsen worden betaald door de organisatie die het team heeft aangesteld. JAT heeft ondertussen wel wat ervaring met grote sportevenementen maar de Olympische Spelen blijven toch speciaal.

Gerelateerd nieuws

  • Online sociale contacten dragen bij aan mentaal welzijn van jongeren, volgens onderzoek KU Leuven

    Online sociale contacten dragen bij aan mentaal welzijn van jongeren, volgens onderzoek KU Leuven

  • Vervoersregioraad Leuven wil verlaging maximumsnelheid op snelwegen naar 100 km/h laten onderzoeken: "Op gepaste plaatsen kan dit de verkeersveiligheid verhogen en zorgen voor verbeterde doorstroom"

    Vervoersregioraad Leuven wil verlaging maximumsnelheid op snelwegen naar 100 km/h laten onderzoeken: "Op gepaste plaatsen kan dit de verkeersveiligheid verhogen en zorgen voor verbeterde doorstroom"

  • Meer dan duizend wandelaars doorkruisen onze regio tijdens Vierde editie van Hagelandse 101: "Kippenvel om hier na meer dan 100 kilometer over de finish te stappen"

    Meer dan duizend wandelaars doorkruisen onze regio tijdens Vierde editie van Hagelandse 101: "Kippenvel om hier na meer dan 100 kilometer over de finish te stappen"

  • Ontdek hier welke monumenten je vandaag tijdens Open Monumentendag kan bezoeken

    Ontdek hier welke monumenten je vandaag tijdens Open Monumentendag kan bezoeken

  • Huizenprijzen in onze regio stijgen met 38,5% in 10 jaar: vooral de oostelijke kant kent grootste stijging

    Huizenprijzen in onze regio stijgen met 38,5% in 10 jaar: vooral de oostelijke kant kent grootste stijging