Bussen Jonge wortelen
Erwtjes
1 x rode ui
Room
Mosterd
Graanmosterd
Aardappel
Bloem
Boter
1. Zwezerik opzetten
2. Breng koud gezouten water aan de kook
3. Laat 1 minuut doorkoken en giet daarna af
4. Afspoelen onder koud water.
5. Verwijder het velletje van de zwezerik
6. Kook room op, mosterd en graanmosterd toevoegen, afkruiden met peper en zout, lichtjes laten indikken
7. Snij de ui fijn
8. Schil de jonge wortelen en kook deze
9. Kook de aardappelen gaar, bak deze aan in veel boter en kruid af met peper en zout
10. Stoof de ui aan samen met de worteltjes, en voeg aan het einde de erwtjes toe
11. Snij de zwezerik in blokjes, kruid af en haal door de bloem
12. Bak goudbruin aan in boter
13. Dresseren en afwerken met de saus
Toevoegen aan startscherm
Deze website heeft een app. Voeg deze toe aan je startscherm om hem te installeren.
1) Druk op de deelknop
2) Druk op 'Zet op beginscherm'