1 x Jonagold ( 1 om te garneren)
1 x ui
1 jeneverbes
Laurier
Suiker
Zout
Peper
Azijn
Knolselder
Noten (fijn gehakt) bv walnoot of hazelnoot
Radijsscheutjes
Rode bietenscheutjes
Olijfolie
1. Schil de rode biet en rasp
2. Stoof deze aan met fijngesneden ui en appel
3. Voeg laurier, jeneverbes, peper en zout toe samen met een beetje suiker (je kan nadien nog altijd toevoegen) scheut azijn
3. Proef even na garen en voer kruiden toe naar smaak, suiker of azijn
4. Snij de knolselder in blokjes, leg deze op een ovenplaat en besprenkelen met olijfolie, kruiden met peper en zout en ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180° plaatsen.
5. Garneer: rode biet in het midden van het veld, hierop de knolselder samen met enkele dunne schijfjes appel. Hierover de noten en afwerken met de takjes.
Toevoegen aan startscherm
Deze website heeft een app. Voeg deze toe aan je startscherm om hem te installeren.
1) Druk op de deelknop
2) Druk op 'Zet op beginscherm'