Koken

Koken aflevering 5: Open ravioli

Koken aflevering 5: Open ravioli

Koken aflevering 5: Open ravioli

Deze reeks van Koken sluiten we af met een open ravioli van tomatencompote, courgettini en amandelschilfers. Genieten maar! 




Open ravioli / vis /courgettes / tomatencompote / amandelschilfers:


4 lasagnevellen


4 filets zeebaars


1 courgette


300 g kerstomaatjes


1 x sjalot


2 eetlepels amandelschilfers


1 x burrata


125 g grijze garnalen


Parmezaanse kaas


1 x teentje look


Basilicum


peper


Zout




Tomaatjes snijden en aanstoven samen met de sjalot en een klein teentje look


Courgette snijden met de mandoline, water aan de kook brengen met wat zout en heel kort koken


Water aan de kook brengen voor de pasta, deze gaarkoken zoals aangegeven op de verpakking, indien gewenst uitsteken met een ronde vorm


Amandelschilfers roosteren in de pan


Vis afkruiden en aanbakken




Dresseren:



Beginnen met een pastavel op de bodem van het bord, hierop een bodempje van de tomatensaus + vis + burrata.


Afdekken met het tweede pastavel, hierboven komt de courgette.


Afwerken met gemalen parmezaanse kaas, grijze garnalen en de basilicum.