Cannelloni rund carpaccio – asperges – dragonmayonaise – crumble
Ingrediënten - voor 4 personen
Cannelloni rund carpaccio
- 6oo g carpaccio
- 12 asperges
- 2 gekookte eieren
- 2 el fijne kappertjes
- steelkappertjes
- 100 g rucola
Bereiding
- Geschilde asperges in kookpot met koud water en snuif zout
- Water op matig vuur tot kookpunt laten komen, even laten pruttelen en vervolgens van het vuur halen
- Laat asperges er nog maar een 6 tal minuten in liggen
- Asperges nog kort grillen
- 2 gekookte eieren in stukjes hakken, samen met handvol peterselie en fijne kappertjes, afkruiden peper en zout
- Rundscarpaccio open leggen, kruiden peper en zout, 3 asperges erop en de mengeling van de eieren, peterselie en kappertjes, beetje rucola erop en oprollen tot een cannelloni
Crumble
- 50 g panko
- 50 g parmezaan
- 75 g peterselie
Bereiding
- Alles samen in de blender tot een groene crumble
Dragonmayonaise
- 50 g dragon
- 40 g peterselie
- 5 dl arachide olie
- 1 dl eigeel
- 3 el witte wijnazijn
- 3el mosterd
Bereiding
- Dragon, peterselie en arachide olie in blender tot groene olie
- Eigeel, witte wijnazijn en mosterd in maatbeker
- Met staafmixer opwerken tot een mayonaise door de groene olie er in een straaltje bij te gieten
- Afwerken met peper en zout
- Dragonmayonaise uitsmeren op bord, cannelloni erop en afwerken met de groene crumble en steelkappertjes
Meer recepten
-
Belgische ramen soep – geroosterde ui - Brisket vlees
-
Gevulde aubergine – lamsgehakt – baba ganoush – parel couscous
-
Grondwitloof - zoete aardappel - ei - garnalen
-
Vongole – Thaise beurre blanc – noedels
-
Knolselder – kruidenolie – ansjovis – kaas
-
Labneh – framboos – crumble
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief