Koken

  • Koken Aflevering 3: Witloofsoep

    Koken Aflevering 3: Witloofsoep

  • Koken Aflevering 2: Fazant met bospaddestoelen, bearnaise en knolselderpuree.

    Koken Aflevering 2: Fazant met bospaddestoelen, bearnaise en knolselderpuree.

  • Koken Aflevering 1: Vegetarisch: Gebrande babymaïs met broccoli, sjalot en feta

    Koken Aflevering 1: Vegetarisch: Gebrande babymaïs met broccoli, sjalot en feta

  • Rode biet - appel - gorgonzola - knolselder

    Rode biet - appel - gorgonzola - knolselder

  • Tongschar - slaharten - venkel - linzen - seizoensgroenten

    Tongschar - slaharten - venkel - linzen - seizoensgroenten

  • Kalfszwezerik - jonge wortel - erwtjes - aardappel - graanmosterdsaus

    Kalfszwezerik - jonge wortel - erwtjes - aardappel - graanmosterdsaus

  • Knolselder - buratta - courgetti - hazelnoten - pancetta

    Knolselder - buratta - courgetti - hazelnoten - pancetta

  • Mousse van witte chocolade en geitenkaas - appelsien - crumble

    Mousse van witte chocolade en geitenkaas - appelsien - crumble

  • Traag gegaarde witte kool - tahini - pijnboompitten - rucola

    Traag gegaarde witte kool - tahini - pijnboompitten - rucola

  • De Smaak van de Chef - aflevering 4

    De Smaak van de Chef - aflevering 4

  • De Smaak van de Chef - aflevering 3

    De Smaak van de Chef - aflevering 3

  • De Smaak van de Chef - aflevering 2

    De Smaak van de Chef - aflevering 2

  • De Smaak van de Chef - aflevering 1

    De Smaak van de Chef - aflevering 1

  • Rundsköfte - witloof - peer - blauwe kaas

    Rundsköfte - witloof - peer - blauwe kaas

  • Geroosterde bloemkool - dip van puntpaprika

    Geroosterde bloemkool - dip van puntpaprika

  • ramen soep - gekarameliseerde ui - brisket vlees

    ramen soep - gekarameliseerde ui - brisket vlees

  • Gevulde aubergine - lams - baba ganoush

    Gevulde aubergine - lams - baba ganoush

  • Cannelloni - vitello Tonato - asperges

    Cannelloni - vitello Tonato - asperges

  • Vongole – Thaise beurre blanc – noedels

    Vongole – Thaise beurre blanc – noedels

  • Reportage: Beverse Kaas van Patrick De Ville uit Bever

    Reportage: Beverse Kaas van Patrick De Ville uit Bever

Cookies

We onderscheiden volgende types cookies, naargelang hun doeleinden:

  • Essentiële/ Strikt noodzakelijke cookies:

    Deze cookies zijn nodig om de website te laten functioneren en kunnen niet worden uitgeschakeld in onze systemen. Ze worden meestal alleen ingesteld als reactie op acties die door u zijn gesteld, zoals het instellen van uw privacy voorkeuren, inloggen of het invullen van formulieren. Ze zijn noodzakelijk voor een goede communicatie en ze vergemakkelijken het navigeren (bijvoorbeeld naar een vorige pagina terugkeren, etc.).
  • Niet-essentiële cookies:

    Deze cookies zijn op zich niet noodzakelijk om de website te laten functioneren, maar ze helpen ons wel een verbeterde en gepersonaliseerde website aan te bieden.
    • » Functionele cookies:

      Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden. Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe providers wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.
    • » Analytische cookies:

      Met deze cookies kunnen we bezoeken en traffic bijhouden, zodat we de prestaties van onze website kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te weten welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich door de website verplaatsen.
    • » Targeting / advertising cookies:

      Deze cookies kunnen door onze advertentiepartners via onze website worden ingesteld. Ze kunnen door die bedrijven worden gebruikt om een profiel van uw interesses samen te stellen en u relevante advertenties op andere sites te laten zien.

Wij gebruiken dus enerzijds onze eigen cookies en anderzijds cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken.


Nog meer weten?

Kijk dan in onze uitgebreide Cookieverklaring en ons Privacybeleid .

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te bewaren en statistieken te verzamelen. Als je op de knop "Alles toelaten" klikt, geef je ons toestemming om alle cookietypes te gebruiken.

Wil je meer gedetailleerde informatie of je eigen voorkeur kunnen instellen, gebruik dan de knop "Aanpassen".
Cookie image